Privacyverklaring

Privacy verklaring Life Coach Inge

20 mei 2018

 

Uw privacy is voor Life Coach Inge (LCI) van groot belang. LCI houdt zich dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij mijn praktijk en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik doe met de informatie die ik over u te weten kom bij de diensten die ik verzorg.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van u bijhoudt, neem dan contact op met Life Coach Inge, zie hiervoor de contact gevens onderaan deze pagina.

Intake gesprekken.

Het formulier dat u invult met persoonlijke gegevens en informatie wordt zorgvuldig bewaard in een (archief)map in een afgesloten box. Deze afgesloten box staat in een kast met afgesloten deuren die met een sleutel dichtgedraaid moeten worden.

Uw intake formulier gebruik ik bij voorbereidingen van coachtrajecten en voor het maken van verslagen. De verslagen worden toegevoegd aan uw intakeformulier in de archiefmap. Ik bewaar uw verslagen tot uw coachtraject is afgesloten en 7 jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Factuur.

Uw factuur is voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer. Deze facturen zijn ook van belang voor de jaarlijkse aangifte bij de belasting. Dat maakt dat deze gegevens kunnen worden ingezien door de accountant.

Contactformulier.

Met het contactformulier kunt u mij vragen stellen of andere mededelingen doen.

Hiervoor gebruik ik uw email adres die u daarvoor opgeeft om uw vraag te kunnen beantwoorden. Uw email adres is opgeslagen in een klantenbestand en wordt gebruikt voor het versturen van de factuur. Tevens kan uw email adres gebruikt worden voor de nieuwsbrief.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen.

Life Coach Inge geeft uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, tenzij u daar zelf toestemming voor gegeven heeft. Of als ik dat wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wijzigingen in deze privacyverklaring.

Wanneer de website Life Coach Inge wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens.

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van u heb, kunt u altijd contact met Life Coach Inge opnemen. Zie contact gegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens Life Coach Inge heeft en wat ik daarmee doe.
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die Life Coach Inge heeft
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat Life Coach Inge zeker weet dat ze geen gegevens van de verkeerde persoon aanpast of verwijderd.

Klacht indienen.

Als u vindt dat Life Coach Inge u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens.

Life Coach Inge

Gewoon Gezond Centrum

Eibergsestraat 56

7481 HM Haaksbergen

info@lifecoachinge.nl

www.lifecoachinge.nl

06905953

 

 

 

 

Privacyverklaring | Copyright © 2019 by Life Coach Inge   -   Created by