Profiel

Mijn naam is Inge Eekelder-Wientjes, professioneel coach en gespreksleider Moreel Beraad. Ik coach personen individueel op gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling en leid moreel beraden bij teams in de zorgsector. Vanaf 1990 ben ik werkzaam in de zorg, ik draag dan ook een warm hart toe aan deze sector. Na jaren zorg verlenen aan de cliënt, ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen op coachend gebied voor medewerkers.

 

Mijn opleiding tot Professioneel Coach heb ik in Arnhem gevolgd en gespreksleider Moreel Beraad in Driebergen. Beiden zijn succesvol afgerond en passen helemaal in mijn straatje. Als beelddenker zet ik jouw doelvraag (situatie) zoveel mogelijk om in een beeld op de flap-over. Het geeft meer inzicht en maakt dat je uit je hoofd blijft. Je kunt op deze manier alles in een helikopter-view bekijken om het overzicht te houden. Ik mag graag onderzoeken, verbinden, verhelderen, ontwikkelen, mogelijkheden bekijken, maar ben op zijn tijd ook kritisch. Ik werk met passie, respect en een vleugje humor.

 

In juni 2014 heb ik me ingeschreven bij de KvK. Naast het coachen en de moreel beraden verzorg ik ook projecten, thema avonden & trainingen. Kijk voor meer info hierover onder tabblad projecten van deze site.

 

Mijn achtergrond wat betreft werk ligt in de zorg. Ik heb gewerkt met verstandelijk beperkte volwassenen in een gezinsvervangend tehuis en met meervoudig gehandicapte kinderen in een orthopedagogisch kindercentrum. De laatste 12,5 jaar heb ik gewerkt met (dementerende) ouderen in woonzorgcentra's bij SZMK. Nu verzorg ik daar de moreel beraden voor zorgteams. Hierbij onderzoek ik samen met het team en bijhorende disciplines de dilemma situaties die zij op de werkvloer ervaren. 

 

 

Privacyverklaring | Copyright © 2019 by Life Coach Inge   -   Created by